PlayStation 5 Sahipleri Discord Konuşmalarına Doğrudan Konsol Üzerinden Katılabilecekler

Sony bugün, PlayStation 5 kullanıcılarının Discord görüşmelerine doğrudan konsol üzerinden katılabilecekleri yeni bir güncelleme duyurdu.

Sony ve Discord, geçtiğimiz yıl sesli sohbet uygulaması için PlayStation 5 entegrasyonunu duyurmuştu. Ancak bugünkü duyuruyla beraber bu entegrasyon oldukça yeni bir güncelleme alıyor. Konsol kullanıcıları öncelerinde Discord üzerindeki bir sesli sohbete katılabilmek için mobil cihazdan ya da masaüstünden konsola aktarmaları gerekiyordu. Ancak artık buna gerek kalmadan çağrılar doğrudan konsol üzerinden kabul edilebilecek.

PlayStation, yayınladığı bir blog gönderisinde güncellemenin önümüzdeki haftalarda kademeli olarak kullanıcılara sunulacağını söyledi. Bildirilene göre güncelleme önce Japonya ve Asya bölgesine, daha sonrasında Avrupa, Yeni Zelanda, Orta Doğu ve Amerika bölgesine sunulacak.

Yeni güncelleme kullanıma sunulduğunda konsol üzerinde bir güncelleme göreceksiniz. Güncellemeyi manuel yapmak istiyorsanız da hakkında kısmından sistem güncellemelerini kontrol edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx